Samarbete med Tarkett uppmärksammat

Det fleråriga samarbetet mellan Nova Innovation Solutions och Tarkett i Ronneby har uppmärksammats i lokalpressen. I artikeln går det att läsa om hur Novas tillsammans med produktionstekniker från Tarkett har tagit fram specifikationerna för funktionsdugliga ytor i processverktyg, Hålskivan som löste Tarketts problem

Sedan Nova började polera verktygen har inga produktionsstopp förekommit relaterade till verktygets ytor. För Nova Innovation Solutions är detta projekt en god bekräftelse på att robotiserad polering med vätskestråle nu har tagit sig till en kommersiell och användbar mognadsgrad. Nu vidareutvecklar vi tekniken vidare och i våra nya lokaler fokuserar vi på att förbättra processen ytterligare med förbättrade övervakning och effektivisering.

Posted in News, Okategoriserad and tagged , , .